Belediyeden orman temizliği

Maltepe Belediyesi son zamanlarda artan ve can kayıplarıyla Türkiye’yi yasa boğan orman yangınlarının ardından ilçedeki ormanlık alanlarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Toplu çalışma ekipleri, özellikle yangına yol açacak cam kırıkları başta olmak üzere çeşitli atıkları temizleyerek ormanların nefes almasını sağladı.

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı toplu çalışma ekipleri, Büyükbakkalköy, Başıbüyük ve Gülensu bölgesindeki orman ve mesire alanlarında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Özellikle son dönemlerde artan ve can kayıplarıyla sonuçlanan orman yangınlarından sonra çalışmalarını hızlandıran ekipler, yangına yol açacak cam kırıkları, çöp ve plastik atıkları toplayarak ormanlara rahat bir nefes aldırdı.

ORMANLARA GİRİŞ YASAKLANDI

İstanbul Valiliği tarafından artan sıcaklar ve kuvvetli rüzgârlar nedeniyle ormanlara giriş, orman çevresinde mola verilmesi ve piknik yapılması 30 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında yasaklandı. (30.07.2021)

Tarih : 30.07.2021

Photos of news