22 Sayılı Hukuk Kom Rap Gazeteci Ahmet Tükek

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
HUKUK KOMİSYONU RAPORU

83598281-050.06.04 (H03/22)                         03 EYLÜL 2019

TOPLANTIYA KATILANLAR : Yıldız DOĞAN (Başkan)
                                                  Durmuş TÜRK (Başkan Yardımcısı)
                                                  Mehmet Can ERDÜNDAR (Üye)

KOMİSYONA HAVALE TARİHİ : 02.09.2019
RAPOR KONUSUNUN ÖZETİ  : Gazeteci Ahmet Tükek’in isminin Maltepe ilçe sınırları içerisinde uygun bir yere verilmesi ile ilgili önerge.
ÖNERİNİN GELDİĞİ MAKAM   : Belediye Meclis Üyesi Resul Gürsoy.
DEĞERLENDİRME VE GÖRÜŞ : Maltepe Belediye Meclisinin 02.09.2019 tarihli oturumunda komisyonumuza havale edilen Gazeteci Ahmet Tükek’in isminin Maltepe ilçe sınırları içerisinde uygun bir yere verilmesi ile ilgili önerge incelenmiş olup,

Gazeteci Ahmet Tükek’in isminin Maltepe ilçe sınırları içerisinde uygun bir yere verilmesi hususunda gerekli araştırmaların yapılması ve altlıkların hazırlanması için önergenin ilgili müdürlüklere gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür.

Meclisin onayına sunulur.

HUKUK KOMİSYONU