07 Plan Ve Bütçe Kom Rap. 18 Nolu Hukuk Kom Rap 01 Nolu Engelliler Kom. Rap Engelli Yaz Kampı

T.C.
MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
ENGELLİLER KOMİSYONU-HUKUK KOMİSYONU-PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNUN MÜŞTEREK RAPORU

83598281-050.06.04 (EN10/01)-(H03/18)-(P01/07)                      03 EYLÜL 2019

TOPLANTIYA KATILANLAR : Nuray ÇEPNİ (Başkan)
                                                  Erkan DİNCEL (Başkan Yardımcısı)
                                                  Yakup YILDIZ (Üye)
                                                  Yıldız DOĞAN (Başkan)
                                                  Durmuş TÜRK (Başkan Yardımcısı)
                                                  Mehmet Can ERDÜNDAR (Üye)

Özgür AKSOY (Başkan)
                                                  Canan SEZGİN (Başkan Yardımcısı)
                                                  Nazmi KORKMAZ (Üye)

KOMİSYONA HAVALE TARİHİ   : 02.09.2019
RAPOR KONUSUNUN ÖZETİ    : Engelliler Yaz Kampı
ÖNERİNİN GELDİĞİ MAKAM     : Kadın ve Aile  Hizmetleri Müdürlüğü
DEĞERLENDİRME VE GÖRÜŞ : Maltepe Belediye Meclisinin 02.09.2019 tarihli oturumunda görüşülmek üzere komisyonlarımıza havale edilen Engelliler yaz kampı ile ilgili teklif incelenmiş olup;

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 14. maddesi gereğince, Belediyemizce her yıl düzenlenmekte olan Engelliler Yaz Kampının 2019 yılı Eylül ayı son haftasında, 4 gece 5 gün süreyle engellilerin rahatça hareket edebileceği bir tesiste engelli ve engelli ailelerinin (refakatçi) dinlenme ihtiyaçlarını giderecek 45 engelli, 45 refakatçi ve 10 personel ile yaz kampı düzenlenmesi için bir tesis araştırılarak engelli erişimine uygun, doktor ve hemşiresi olan bir tesis bulunması, ulaşımının sağlanması ve bedelinin Maltepe Belediyesince karşılanması, ayrıca tüm organizasyonun ve ihale işlemlerinin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılması  komisyonlarımızca uygun görülmüştür.

Meclisin onayına sunulur.

ENGELLİLER KOMİSYONU