07 Nolu Plan Ve Bütçe Kom Rap Aktarma-İnsan Kaynakları

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNUN RAPORU

83598281-050.06.04 (P01/07)                             03 MART 2020

TOPLANTIYA KATILANLAR : Özgür AKSOY (Başkan)
                                             Canan SEZGİN (Başkan Yardımcısı)
                                             Nazmi KORKMAZ (Üye)

KOMİSYONA HAVALE TARİHİ : 02.03.2020
RAPOR KONUSUNUN ÖZETİ  : Müdürlükler Arası Ödenek Aktarımı
ÖNERİNİN GELDİĞİ MAKAM  : Mali Hizmetler Müdürlüğü
DEĞERLENDİRME VE GÖRÜŞ : Maltepe Belediye Meclisi’nin 02.03.2020 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza havale edilen Müdürlükler arası ödenek aktarımı ile ilgili teklif incelenmiş olup;

Mahalli İdareler Bütçe Muhasebe Yönetmeliği’nin 36. Maddesi ve 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin (b) fıkrası gereğince,

696 Sayılı KHK kapsamında Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.’ye (MATAŞ) geçişi sağlanan personelin, 2020 yılı Nisan ayı itibariyle hakediş işlemlerinin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülebilmesi amacıyla Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Hastane Müdürlüğünün, Temizlik İşleri Müdürlüğünün, Veteriner İşleri Müdürlüğünün, Fen İşleri Müdürlüğünün, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün yazımız ekinde yer alan tabloda belirtilen kodların karşılığında yer alan bütçe tertibindeki ödeneklerin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne aktarılması komisyonumuzca uygun görülmüştür.

Meclisin onayına sunulur.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU