03 Tarife Kom Rap Sundurma ATM Baz

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI
TARİFE KOMİSYONUNUN RAPORU

83598281-050.06.04 (T04-03)                    31 AĞUSTOS 2020

TOPLANTIYA KATILANLAR : Ecvet EŞLEGÜL (Başkan)
                                                 Cem KAHRAMAN (Başkan Yardımcısı)
                                                 Seda ALKAN (Üye)

KOMİSYONA HAVALE TARİHİ : 06.07.2020
RAPOR KONUSUNUN ÖZETİ  : 2020 Yılı Uygulanacak Ek Teknik Kontrol ve Denetim Ücret Tarifeleri
ÖNERİNİN GELDİĞİ MAKAM   : İmar ve Şehircilik Müdürlüğü
DEĞERLENDİRME VE GÖRÜŞ : Maltepe Belediye Meclisinin 06.07.2020 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Ücret Tarifeleri ile ilgili teklifi incelenmiş olup,

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’nun 97. maddesi ve 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesi gereğince, İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün Tanımsız Yapılar Sundurma ve Çardak, ATM, Baz İstasyonu ve Geçici Yapılar (Konteyner, MOBO, Prefabrik Yapı, Showroomlar vb.)  ile ilgili teknik kontrol ve denetimin Belediyemizce ücret karşılığı yapılması ile 2020 yılında uygulanacak Ek Teknik Kontrol ve Denetim Ücret Tarifesinin  ise ekte yer aldığı şekliyle belirlenmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür.

Meclisin onayına sunulur.

TARİFE KOMİSYONU