2017 Ekim Ayı Gündemi

OTURUM SAYISI                          :  1

GÖRÜŞÜLECEK KONULAR       :

TEKLİFLER                                  :

1. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün, 2018 Yılı Performans Programı uygulaması ve takibi ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
  2. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün, Maltepe Belediyesi 2018-2019-2020 Mali Yılları bütçesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
  3. Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 2018 Yılında Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonu Üyelerine ödenecek Huzur Hakkı Ücretinin belirlenmesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
  4. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün, 2018 Yılında Seçilmiş Başkan Yardımcılarına ödenecek aylık ücretin belirlenmesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
  5. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin revize edilmesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
  6. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, 2018 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü araçlarına akaryakıt takviyesi yapılması ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
  7. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, 2018 yılında Adalar Belediye Başkanlığı araçlarına akaryakıt takviyesi yapılması ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
  8. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na araç tahsis edilmesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi.
  9. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesine araç tahsisi ile ilgili teklifinin görüşülmesi.

5393 sayılı Kanunun 20. maddesi gereğince; EKİM Ayı Toplantıları bütçe görüşmelerine rastladığından, toplantı süresi 20 gündür. Bir sonraki toplantı 04/10/2017 Çarşamba günü saat 10.00’da yapılacaktır.