Yas Nedeniyle Buruk Anma

Mesajların bulunduğu billboardlarda Atatürk'ün üzüntülü halini yansıtan fotoğrafının kullanılması dikkat çekti.

Bilboardlarda, bayram kutlamasının yanında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Soma'da yaşamını yitirenlere başsağlığı mesajı da yayınlandı.

Soma'da meydana gelen ve 284 vatandaşımızın yaşamını yitirmesine neden olan kaza ülkemizi yasa boğarken, sonuçları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamalarına da yansıdı.
Tüm etkinliklerini iptal eden Maltepe Belediyesi, Soma'da meydana gelen ve 284 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği kaza nedeniyle, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama mesajlarının yer aldığı billboardları siyah zemin üzerinde yayınladı.

Mesajların bulunduğu siyah zeminli billboardlarda Atatürk'ün üzüntülü halini yansıtan fotoğrafının kullanılması dikkat çekti.

Bilboardlarda, bayram kutlamasının yanında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Soma'da yaşamını yitirenler içine başsağlığı mesajı yayınlandı. Kılıç, başsağlığı mesajında “ Soma'da yaşamını yitiren emekçi kardeşlerimin anısı önünde saygıyla eğiliyorum” diye yazdı.

Tarih : 19.05.2014