Renkler Maltepe’de buluşuyor

“DÜNYA”NIN TARAFTARI İSTANBUL’DA

Maltepe Belediyesi’nin desteğiyle 2-3 Ağustos 2014 tarihleri arasında Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) gerçekleştirilecek uluslararası sempozyuma, Taraftar Hakları Derneği Başkanı Burkal Efe Sakızoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Türkiye'nin dört bir yanından farklı renklere gönül veren taraftarların yanı sıra, spor yazarları, spor hukukçuları, akademisyenler, futbolcu ve teknik adamlar ile ünlü taraftarlar katılacak. Avrupa Futbol Taraftarları Ağı'ndan (FSE) Heidi Thaler, Kai Tippmann, Football Supporters Federation (FSF) bünyesinden çalışan Liverpool taraftarı Garreth Cummings ve Football Supporters Europe’un (FSE) CEO’su olan FC St. Pauli taraftarı Daniela Wurbs’ün de konuşmalarıyla renk katacağı sempozyumun açılışında Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu da bir konser verecek.

E-BİLET’TEN, TARAFTAR HAKLARINA…

2-3 Ağustos’ta, saat 10.00 ile 18.00 arasında iki oturum halinde gerçekleştirilecek sempozyumda “6222 Sayılı Kanunun Uygulanış Şekli ve Çözüm Önerileri”, “E-bilet nedir? Taraftarlar e-bilete neden karşı?”, “Avrupa’ da Taraftarlarla İlgili Kanunlar ve Uygulamalar Nasıl?”, “Avrupa’ da e-bilet Sistemi Nasıl İşliyor?”, “Nasıl bir Medya? Medya-Taraftar İlişkisi”, “Taraftarların Hukuki Hakları”, “Akademisyenlerin Gözüyle Endüstriyel Futbol”, “Peki ya Sahanın içi? Futbolcular ve Teknik Adamlar Konuyla İlgili Ne Düşünüyor?”, “Türkiye Futbol Federasyonu - Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Konuya Bakış Açısı” konu başlıkları ele alınacak. Sempozyumda ayrıca taraftar forumu da düzenlenecek. (01.08.2014)

Tarih : 01.08.2014