Plaj voleybolu heyecanı başlıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Maltepe Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ve 15. ayağı Maltepe’de yapılacak olan plaj voleybolu turnuvası için Maltepe Belediyesi ekipleri tarafından yapılan hazırlıklar tamamlandı. Takımlar yarın başlayacak maçlar öncesinde, son antrenmanlarını gerçekleştirdi.

Hazırlıklar kapsamında, turnuvanın oynanacağı alana kum döküldü, fileler ve bariyerler hazırlandı, sporcuların dinlenmesi ve ihtiyaçları için çadırlar, portatif soyunma odaları ve tuvaletler kuruldu. Erkeklerde 9, kadınlarda 5 takımın katılacağı ve Maltepe Belediyesi Açık Basketbol Sahası’nda düzenlenen alanda oynanacak “TVF Pro Beach Tour 2014 Maltepe” etabında maçlar 5 Eylül Cuma günü saat 11:00'da başlayacak. Yarı final ve final maçları ise 7 Eylül Pazar günü yapılacak.

TVF'DEN ALİ KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Öte yandan turnuvayla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren ve TVF Turnuva Koordinatörü Meltem Emel Öztürk, turnuva hakkında bilgi aktardıktan sonra Maltepe Belediyesi ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a, bu organizasyonda göstermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkürlerini ilettiler. Maltepe Belediyesi yetkilileri de, ilerleyen yıllarda bu organizasyonun daha geniş katılımlı yapılması gerektiğinin altını çizerek, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerinin altını çizdiler. (04.09.2014)

Tarih : 04.09.2014