Maltepeli bebeklere ‘Hoş geldin’ hediyesi

Maltepe Belediyesi, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek “Hoş Geldin Bebek” paketi hediye ediyor.

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce düzenlenen ziyaretler, pandemi koşulları nedeniyle sosyal mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek gerçekleştiriliyor. Ziyaretlerde, anne- babaların mutluluklarına ortak olunup, bebeklerin ilk ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlanıyor. Paket, Maltepe ilçe sınırlarında ikamet eden ailelerin 0-1 yaş arası bebeklerine hediye ediliyor. Bebeklerini kucaklarına almanın sevincini yaşayan Olcay ve Yavuz Darısancar çifti, Maltepe Belediyesi’nin bu hizmetinden memnuniyet duyduklarını belirterek duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Gülden Özgül Alkış ise bu hizmetten bir arkadaşının tavsiyesi ile haberdar olduğunu ifade ederek, Maltepe Belediyesi’nin desteğini görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Hediye paketi için Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü mail adresi kadinaile@maltepe.bel.tr adresine bebeğin doğum tarihi, cinsiyeti, ikamet adresi ve iletişim numarası bilgileri belirtilerek mail atılabilir.

Tarih : 27.08.2020

Photos of news