Maltepe'de "engelliler kafe"si açılacak

ENGELLİLER İÇİN KAFE PROJESİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, "Engellilerle ilgili belediye olarak çok ciddi projeler düşünüyoruz. Engellilerimizin kaynaşabileceği bir kafe projesi gerçekleştireceğiz. Bir iki adım attıktan sonra akademinizden de faydalanabiliriz. Bu anlamda ilgili birimlerimiz ve meclis üyelerimiz üzerinden bizlere neler yapabileceğiniz noktasında yardımcı olabilirsiniz. Bu konuda ortak ve katılımcı bir modeli geliştirmek istiyoruz" dedi.

TUTAL: HER TÜR DESTEĞE HAZIRIZ

Ali Kılıç'a göreve gelmesinden ötürü tebrikleri ileten Ercan Tutal da, "Engelsiz yaşam, üreten birey" projesinden bahsederek şöyle konuştu:  "Engellileri yaşama kazandırmak amacıyla kurulan Düşler Akademisi projesini yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu alanda uluslararası işbirliği ve projelerimiz de var. Beşiktaş, Ataşehir ve Kaş'ta bu projemizi hayata geçirdik, Maltepe'de de bunun olmasını isteriz. Bu bölgede çok sayıda engelli vatandaşımız var. Bizler bu konuda her tür desteğe hazırız."

Başkan Kılıç, Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat'ı da makamında kabul etti. (18.06.2014)

Tarih : 18.06.2014