Maltepe’de koronavirüse sıkı denetim

Koronavirüs vakalarındaki artışla birlikte denetimlerini sıklaştıran Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Han önderliğinde semt pazarı ve AVM denetimi yaptı. Esnaf ve vatandaşlar koronavirüs önlemleri kapsamında, sosyal mesafe ve maske konusunda uyarıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19’un son günlerde yayılma hızındaki artışla birlikte, denetimlerini sıklaştıran zabıta ve emniyet ekiplerine, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han da eşlik etti. Küçükyalı semt pazarı ve Hilltown AVM denetimlerini gerçekleştiren denetim ekipleri, özellikle maske ve mesafe konusunda ciddi uyarılarda bulundu. Zabıta ekipleri esnafa yönelik denetim yaparken, emniyet yetkilileri de vatandaşa uyarılarda bulundu. Özellikle maske, eldiven kullanımı, sosyal mesafe kuralı ve elle ürün seçmeme konusunda uyulması gereken tedbirler hatırlatıldı. Hilltown AVM’yi de denetleyen yetkililer, restaurant ve kafeterya katında tedbir ve hijyen kurallarına dikkat etti. Yetkililer, olası ihmalkarlıkların önlenmesi konusunda, daha titiz olunması gerektiğini vurguladı.

Tarih : 06.08.2020

Photos of news