Maltepe’de “inanç turları” tüm hızıyla devam ediyor

Gülensu ve Gülsuyu Mahalleleri sakinlerinin katıldığı turda, cami ve türbeler ziyaret edildi, hep birlikte dua edildi.
İnanç turu kapsamında ilk olarak Beykoz’daki Hazreti Yuşa Türbesi’ne gidildikten sonra Fatih’teki Hırka-i Şerif ve Eyüp’teki Eyüp Sultan Cami ziyaret edildi. Maltepe Belediyesi İnanç Birimi’nde görevli olan ilahiyatçı Ömer Özcan’ın nezaretinde gerçekleştirilen ziyarette, türbe ve camilerin tarihi hakkında da bilgi verildi. Bol bol gezen, dua eden ve fotoğraf çektiren ziyaretçiler Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a, düzenlemiş olduğu bu turdan ötürü, teşekkürlerini ilettiler. Tura katılan ziyaretçilere şal hediye edildi.

Ramazan ayı süresince belirli aralıklara devam edecek inanç turu programına mahalle muhtarlıklarından başvuru yapılıyor ve yine muhtarlıklar önünden araç kaldırılıyor. (17.07.2014)

Tarih : 17.07.2014