Maltepe Belediyesi'nin "inanç" turları başladı

Çınar Mahallesi sakinlerinin katıldığı ilk tur öncesinde Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalleli kadınları otobüslerine bindirerek yolcu etti.  İnanç turu kapsamında Fatih'teki Hırka-i Şerif, Eyüp'teki Eyüp Sultan Cami ve Beykoz'daki Hz. Yuşa türbesi ziyaret edildi. Çınar Mahallesi Muhtarı Ayşem Möröy, Başkan Ali Kılıç’a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Möröy, bu etkinliklerle mahalle halkının kaynaşmasını da sağladıklarını kaydetti. Kutsal mekanları ziyaret edip dua eden Maltepeli kadınlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Maltepe Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Ali Kılıç'a sevgilerini ilettiler. Tura katılan kadınlara, Maltepe Belediyesi tarafından şal hediye edildi.

Ramazan süresince yapılacak gezilere katılmak isteyenlerin mahalle muhtarlıklarına başvurup, isim yazdırması yeterli olacak. Otobüsler, belirlenen tarihlerde mahalle muhtarlıkları önünden kaldırılacak. (08.07.2014)

Tarih : 08.07.2014