Maltepe Belediyesi eylül ayı meclis toplantıları başladı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Yaz tatilini geride bıraktık. Uzun bir maraton başlayacak. Bu duygularla, yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte Maltepe’ye güzel hizmetler sunacağımızı ümit ediyorum” dedi.

Başkan Kılıç, Maltepe Belediyesi’nin ağustos ayında yaptığı çalışmalarla ilgili olarak belediye meclis üyelerini bilgilendirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı el birliğiyle, gönül birliğiyle kutladıklarını ifade eden Kılıç, 1 Eylül Dünya Barış Günü’yle ilgili olarak da, “Her şeyin sevgiyle, barışla olmasını diliyorum. Dünya Barış Günü’nün öncelikle yansımasının Maltepe’de olmasını ve tüm Türkiye’yi kucaklamasını  temenni ederim” diye konuştu. (01.09.2014)

Tarih : 01.09.2014