Girne’ye bin 400 metrekarelik park

Maltepe Belediyesi, Girne Mahallesi’nde bin 400 metrekarelik alanda geniş kapsamlı bir park yaptı. 820 metrekare yeşil alanın bulunduğu parkta çocuklar için yeni oyun alanları, oturma grupları ve yürüyüş alanları da yapıldı.

Tam kapanmayı fırsat bilen Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sürdürdüğü rutin çalışmaların yanı sıra park yenileme ve yapım çalışmalarına da ağırlık verdi. Bu kapsamda Girne Mahallesi’nde bir 400 metrekarelik geniş kapsamlı bir park yapıldı. 820 metrekare yeşil alanın bulunduğu parkın içinde çocuklar için yeni oyun alanları, oturma grupları ve yürüyüş alanları da bulunuyor.

PARKLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Yine Girne mahallesinde yeni muhtarlık binasının da yapım çalışmalarına başlanırken, ayrıca kapanma döneminde ekipler, parklarda da sıkı önlemler aldı. Bazı parklar yoğunluk olmaması için şeritle çevrelenirken, tüm parklarda da düzeli dezenfeksiyon çalışmasına başlandı. (04.05.2021)

Tarih : 04.05.2021

Photos of news