"Engelsiz Yaz Kampı"nda doğum günü sürprizi

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi Küçükkuyu Beldesi “Yeşil İda Tatil Köyü”nde gerçekleştirilen kamp etkinliğinde, Cihan Aydın adlı engelli vatandaşımızın doğum günü de unutulmadı. Oldukça duygusal anların yaşandığı doğum günü kutlaması sonrası konuşan Aydın, “Belediyemize ve belediyemiz çalışanlarına bu anlamlı organizasyon için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum” dedi.

EĞLENCELİ YARIŞMALAR

Doğum günü kutlamasından sonra mumya, sakal, halka atma ve halat çekme yarışmaları düzenlendi, sihirbazlık gösterileri yapıldı. Özellikle mumya ve berber yarışması oldukça ilginç anlara sahne oldu. Yarışmada birinci olanlara çeşitli ödüller verildi. Öte yandan kamp programı kapsamında “Pınarbaşı Dinlenme Alanları”na götürülen vatandaşlar, burada doğayla iç içe olmanın keyfini yaşadılar.  (16.09.2014)

Tarih : 16.09.2014