Başkan Kılıç’tan Marmaray yöneticilerine acil uyarı

"OKULLAR AÇILIYOR, ÖNLEM ALIN"

Görüşmede, proje yapılırken vatandaşların bilgilendirilmediğini belirten Başkan Ali Kılıç, “Zaman zaman şikayetler geliyor, vatandaşlar protesto yapıyor, bunlara engel olduk ama mahallelerin kendilerine has sıkıntıları olmasına rağmen bir de çalışma başladığından beri geçitler kapandı. Okullar açılacak, çocuklar için sıkıntı olur, trafik kazası olacak diye korkuyoruz. Bir an önce alt geçitler açılsın ya da Maltepe’de nüfus hızla büyüyor, deniz bağlantısıyla kurulacak alt geçitlerin sayısı çoğaltılabilir. Halkın bu işten zarar görmemesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Marmaray çalışmaları hakkında heyetten bilgi alan Kılıç yetkilileri uyararak, “Bize acil bir alt geçit lazım, özellikle Drama Köprüsü’nün oradaki alanda. Sorun yaşanmasın istiyoruz. İki ay önce ilgililere mektup yazdım, cevap gelmedi. Sonra bölge müdürü geldi, sıkıntılarımız ne kadar büyük olduğunu gördü” dedi.

ZİYARETÇİ AKINI

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bugün ayrıca CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız’ı makamında ağırladı. Yıldız’la yaptığı görüşme sonrası Maltepe Belediyesi AK Parti Meclis Grubu’yla da bir görüşme gerçekleştiren Kılıç toplantıda, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yapılacak ortak bir işbirliğinin önemine dikkat çekti. Kılıç daha sonra, Kartal Minibüsçüler Odası Başkanı Fikret Çelik, İşçi Partisi, Emeğin Partisi ve Özgürlük Dayanışma Partisi Maltepe ilçe yöneticileriyle görüştü. (10.07.2014)

Tarih : 10.07.2014