Başkan Kılıç’tan LYS öncesi öğrenci ve velilere sürpriz

Kılıç, sınavın başlamasından sonra Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan ECA Elginkan Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, çocukları sınava giren velilere başarılar diledi. Sınav günü karşılarında belediye başkanını gören aileler şaşkınlıklarını gizlemedi. Başkan Kılıç'ın kendilerini ziyaret etmesine çok sevindiklerini söyleyen öğrenci velileri, sorunlarını da  dile getirme imkânına sahip oldular.

BABALARA KRAVAT

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün de eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve onlarla birlikte bağdaş kurup çimlere oturan Kılıç, babalar günü dolayısıyla öğrenci velilerine kravat hediye etti. Başkan Kılıç hediyesini alan kadınlara, "Biz babalarımızı unutmadık. Sizde unutmayın" dedi. Kılıç, okulda görev yapan polis memurlarına da birer kravat verdi. Kılıç okul bahçesinden ayrılırken yaşlı bir kadın, “Yavrum benim, kalbinin güzelliği yüzüne yansımış. Allah işinizi rast getirsin” diye seslendi. Maltepe Belediyesi tarafından ayrıca, okul girişinde öğrenci ve velilere kek, meyve suyu, su ve şeker ikramında bulunuldu. (14.06.2014)

Tarih : 14.06.2014