Başkan Kılıç mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı

Belediyenin merkez binasında yapılan bayramlaşmada Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlar hazır bulundu.

ÇALIŞANLARA ÜÇ MÜJDE BİRDEN

Çalışanlarla tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Kılıç, yaptığı konuşmada toplu iş sözleşmesinin önemine değinerek şunları söyledi:

“Yıllar çok çabuk akıp geçiyor. Burada yıllardır belediyenin cefasını çektiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Size üç müjde vermek istiyorum. Üniversite mezunu personelimiz için Maltepe Üniversitesi’nde master programları açıyoruz, bunu daha sonra yaygınlaştıracağız. Bayram dolayısıyla personelimiz bir miktar maddi yardım yapacağız. Eylül ayından itibaren personelimizi aileleriyle tatile göndereceğiz.  Bütün bunlar bu çektikleriniz yanında inanın bir kum tanesi etmez” dedi.

"KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAM, OYNATMAM"

Yan yana, kol kola birlikte çalışmanın da önemine vurgu yapan Kılıç, “Ara sıra kulağıma dedikodular geliyor, Ali Kılıç birilerini işten çıkartacakmış diyorlar. Arkadaşlar ben kimsenin ekmeğiyle oynamam, oynatmam da. Emek en yüce değerdir. Ona sahip çıkmalıyız. Burada Ali Kılıç yanlış yapıyorsa eleştireceksiniz. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Hepinizin bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” şeklinde konuştu. (25.07.2014)

Tarih : 25.07.2014