Başkan Kılıç, iftar sofrasında bağdaş kurdu

İftarını, anne Narhanım Karasu ve aile fertleriyle açan Başkan Kılıç’a Maltepe Belediyesi İnanç Hizmetleri Koordinatörü Murat Korkmaz da eşlik etti.

YER SOFRASINDA İFTAR

Korkmaz’ın dualarıyla, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinde, yer sofrasına bağdaş kuran Kılıç, ailenin sorunlarını da dinleme fırsatı buldu. Başkan Kılıç, “Allah sofranızı Halil İbrahim sofrası kılsın. Sofranız bereketli olsun” diyerek, yapılan sofra duasına eşlik etti.

“YİNE YANIMIZDA"

İftar sonrası, aile fertleri Kılıç’ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirttiler. Başkan’a sarılarak konuşan anne Narhanım Karasu, “Belediye başkanımız eşiyle birlikte seçim döneminde de bizi ziyaret etmişti. Sorunlarımızı iletmiştim. O bizleri unutmadı. Yine yanımızda. Sağolsun” dedi.

KILIÇ’TAN MAHALLELİYE MÜJDE

Karasu ailesine yaptığı ziyaret sonrası mahallelinin de dertlerini dinleyen Kılıç, müjdeyi verdi: “Yılbaşına kadar önemli bir projemizi gerçekleştirip, mahallelerde sağlık taraması yapacağız. Kreş açacağız, ihalelerde son aşamaya gelindi.”
Kılıç ayrıca, Başıbüyük sakinlerine Ramazan Bayramı sonrası düzenlenecek kahvaltıda bir araya gelme sözü de verdi. (01.07.2014)

Tarih : 01.07.2014