Başkan Ali Kılıç “kar"a el attı

İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda kalan Maltepelilerin imdadına, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yetişti. Belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını yerinde denetleyen Kılıç, yolda kalan vatandaşların araçlarına zincir takmalarına yardım etti.

Göreve geldiği günden bu yana “Dayatan değil danışan belediyecilik” anlayışıyla sürekli halkın arasında olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dün akşam saatlerinde bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle, belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını denetledi. Sokakları beyaza bürüyen kar yağışı sırasında karşılarında Başkan Kılıç’ı gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Kılıç’la fotoğraf çektirdi.

ARABALARA ZİNCİR TAKTI

Çetin kış şartları dolayısıyla işleri etkilenen esnafları da ziyaret eden Başkan Ali Kılıç, yolda kalan vatandaşların yardımına koştu. Arabalarına zincir takmalarına yardım etti. Mahalledeki dernekleri ve kahvehaneleri de ziyaret ederek sorunları yerinde dinleme imkânı bulan Kılıç, daha sonra çocuklarla kartopu oynadı. (07.01.2014)

Tarih : 07.01.2014