Maltepe Belediyesi Cebit'de

Maltepe Belediyesi bu yıl da CeBIT Eurasia Fuarına katılacak. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği ve yapımı devam eden projelerinin tanıtıldığı fuara yüz yirmi binin üzerinde ziyaretçi katılması bekleniyor. Fuarda Altın Kart ve Tele Destek gibi bilişim teknolojilerinin kullanıldığı projelerin yanı sıra sosyal belediyeciliğin tüm gereklerinin modern alt yapıyla yerine getirildiği sağlık, eğitim, spor, kültür sanat ve çevre konularındaki projeler de yer alacak. Bu yıl on dördüncüsü düzenlenecek CeBIT Bilişim Fuarı, binin üzerinde katılımcı ve sponsor firma ile seksenden fazla ülkeden gelecek ziyaretçilerle her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça büyük bir ilgi bekleniyor.