Çoksesli Çocuk Korosu yeni seslerini arıyor

Online başvuru formu için tıklayınız

MALTEPE BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSU YENİ SESLERİNİ ARIYOR!

2016 yılı itibariyle kurulan koromuzu bu yıl daha da büyütüyoruz. 8-14 yaş arası çocuklarımızı seçmelerimize bekliyoruz.

Sınav İçeriği:

* Tek Ses Duyuş
* Çift Ses Duyuş
* Melodi
* Ritim
* Şarkı

Seçmelerde başarılı olan öğrenciler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından telefonla bilgilendirme yoluyla bildirilecektir.

Koro her hafta Cumartesi günleri saat 10:00 - 13:00 saatleri arasında Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde çalışacaktır.

Koromuz milli bayramlar, Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler, yurtiçi ve yurtdışı festivallerde konserler verecektir.

Sınav Tarihleri: 29 -  30 Eylül 2018
Sınav Saatleri: 10:00 – 16:00
Sınav Yeri:  Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Nazım Hikmet Salonu (-4.Kat)
Başvuru:  Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü