Ulusal Basın- Pascal Nouma 500 çocuğa kirvelik yaptı

Pascal Nouma kirve oldu - Milliyet

Beşiktaş’ın eski futbolcularından Pascal Nouma, Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şenliğinde kirvelik yaptı.

Maltepe Belediyesi Açık basketbol Sahası’nda gerçekleştirilen ve 500 çocuğun sünnet edildiği şölene, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, eşi Çiğdem Kılıç, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Abdülaziz Hatip, CHP İstanbul milletvekilleri Mahmut Tanak ve Gökmen Öğüt’ün yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Nouma Maltepe Belediyesi'nin Şenliği'nde kirve oldu - Cumhuriyet

Maltepe Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği "Sünnet Şenliği"nde kirvelik yapan Beşiktaş'ın unutulmaz yıldızlarından Pascal Nouma, büyük ilgi gördü. Şölene katılanlar Nouma ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.Nouma bir ara sünnet elbisesi de giydi.

Açık basketbol sahasında gerçekleştirilen ve 500 çocuğun sünnet edildiği şölene, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç eşi Çiğdem Kılıçla birlikte katıldı. Sünnet şöleninde, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Abdülaziz Hatip’in sünnet duası sonrasında, vatandaşlara yemek verildi. Kılıç ve Nouma, CHP'li İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Kadir Gökmen Öğüt'le birlikte, "Teşekkürler Ali Başkan - Sünnet Hatırası 2014" yazılı afişin önünde çocuklarla toplu fotoğraf çekimi yaptırdı. Fotoğraf çekiminin ardından Başkan Kılıç, bir konuşma yaptı. Kılıç, "Biz Maltepe’de büyük bir aileyiz, büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha göstererek, yaklaşık 500 çocuğumuza bir sünnet töreni düzenledik. Cenabı Allah onların mürüvvetlerini de size göstersin. Çocuklarımızın Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’e layık evlatlar olarak yetişmelerini istiyorum" dedi.

Nouma 500 çocuğun kirveliğini yaptı - Yurt Gazetesi

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pascal Nouma, Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şenliğinde kirvelik yaptı.

Maltepe Belediyesi Açık Basketbol Sahası'nda gerçekleştirilen ve 500 çocuğun sünnet edildiği şölene, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç eşi Çiğdem Kılıç'la birlikte katıldı. Sünnet şöleninde, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Abdülaziz Hatip’in sünnet duası sonrasında, vatandaşlara yemek verildi. Kılıç ve Nouma, CHP'li İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Kadir Gökmen Öğüt'le birlikte, "Teşekkürler Ali Başkan - Sünnet Hatırası 2014" yazılı afişin önünde çocuklarla toplu fotoğraf çekimi yaptırdı.

Pascal 500 çocuğa kirvelik yaptı - Türkiye Gazetesi

Beşiktaşlı taraftarların gönlünde özel yeri olan Pascal Nouma'nın Türkiye sevgisi bir başka...Eski Fransız oyuncu, Maltepe Belediyesi'nin sünnet şenliğinde çocuklara kirvelik yaptı. 'Kirve'nin ne demek olduğunu bilmeyen Pascal'a Başkan açıklama yaptı. 500 çocuğu evlendireceksin, başlık parası olursa onu da sen vereceksin. Her şeyinden sorumlusun' deyince Pascal korktu!

Pascal Nouma kirve oldu - Fanatik

Siyah-Beyazlı camianın sevdiği isimler arasında yer alan eski futbolcu Pascal Nouma, Maltepe Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel sünnet şenliğinde kirvelik yaptı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ev sahipliği yaptığı törende 500 çocuğun sünnet edildiği öğrenildi. Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ali Kılıç, "Pascal'la şenlik öncesinde şakalaştık. Ona kirve oldun diyorum, 'O ne diyor? Artık bu çocukların her şeyinden sorumlusun, onları sen evlendireceksin, başlık parası olursa sen vereceksin diyorum. 'Başkanım beni ikinci kez sünnet et, böyle bir şey isteme diyor bana" diye konuştu.

Pascal 500 çocuğa kirvelik yaptı - Güneş Gazetesi

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pascal Nouma, Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şenliğinde 500 çocuğa kirvelik yaptı. Pascal Nouma ile şakalaşan Başkan Ali Kılıç'ın, "Pascal artık bu çocuklardan sen sorumlusun, onları sen evlendireceksin" sözlerine "Başkanım beni ikinci kez sünnet et, böyle bir şey isteme" dedi.