Somalı çocuklara komiser sürprizi "Ulusal Basın

Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul'a gelen Somali çocuklara sürpriz yapan oyuncu Şevket Çoruh, hayallerine ortak oldu. 'Soma'nın Hayalleri Var' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, İstanbul'a gelen Soma maden şehitlerinin çocukları, 'Arka Sokaklar' dizisinin sevilen oyuncusu Şevket Çoruh'un sürpriziyle büyük mutluluk yaşadı.
Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Genç ve Nesimi Yaşar'ın da hazır bulunduğu akşam yemeğine katılan oyuncu, çocuklara hediye dağıtıp, bol bol fotoğraf çektirdi. Hayallerinin peşinden İstanbul'a gelen Somali çocuklar ve aileleri, Vialand, Trump Towers, çocuklar için hazırlanan tema parkı Kidzmondo, Oyuncak Müzesi, Aqua Florya, İstanbul Akvaryum, Miniatürk, Koç Müzesi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya ve Hidiv Kasrı'nı gezip, Boğaz turuna katılacak.

Somalı çocukların hayallerine ortak oldu “Evrensel Gazetesi”
Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul'a gelen Somali çocuklara sürpriz yapan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, hayallerine ortak oldu.
"Soma'nın Hayalleri Var" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul'a gelen Soma maden şehitlerinin çocuklar, Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu Şevket Çoruh'un sürpriziyle büyük mutluluk yaşadılar. Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Genç ve Nesimi Yaşar'ın da hazır bulunduğu akşam yemeğine katılan ünlü oyuncu, çocuklara hediye dağıtıp, bol bol fotoğraf çektirdi.
İSTANBUL'U GEZECEKLER
Hayallerinin peşinden İstanbul'a gelen Somali çocuklar ve aileleri, Vialand, TrumpTovvers, çocuklar için hazırlanan tema parkı Kidzmondo, Oyuncak Müzesi, Aqua Florya, İstanbul Akvaryum, Miniatürk, Koç Müzesi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya ile Hidiv Kasrı'nı gezip, Boğaz turuna katılacak.

Hayallerine ortak oldu “Vatan Gazetesi”
Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul'a gelen Somalı çocuklara sürpriz yapan oyuncu Şevket Çoruh, hayallerine ortak oldu.
'Soma'nın Hayalleri Var' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, istanbul'a gelen Soma maden şehitlerinin çocukları, 'Arka Sokaklar' dizisinin sevilen oyuncusu Şevket Çoruh'un sürpriziyle büyük mutluluk yaşadı.

Somalı çocuklara Komiser Mesut sürprizi “Meydan Gazetesi”
Somalı çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen ünlüler harekete geçti.
Geçen hafta Galatasaray-Inter maçını seyreden çocukların yüzünü bu kez oyuncu Şevket Çoruh güldürdü.
Arka Sokaklar dizisinin Komiser Mesut'u oyuncu Şevket Çoruh, 301 kişinin göçük altında kalarak can verdiği Soma maden şehitlerinin çocuklarını unutmadı. Maltepe Belediyesi'nin, ev sahipliğini yaptığı 'Somanın Hayalleri Var' adlı sosyal sorumluluk projesine destek veren Çoruh , İstanbul'a gelen Somalı çocuklara sürpriz yaptı.
Yardımsever oyuncu Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Genç ve Nesimi Yaşar’ın da hazır bulunduğu akşam yemeğine katılarak çocuklara hediye dağıtıp, bol bol fotoğraf çektirdi.
İSTANBUL'U GEZECEKLER
Hayallerinin peşinden İstanbul'a gelen Somalı çocuklar ve aileleri, Vialand, Trump Tovvers, Çocuklar için hazırlanan tema parkı, Kidzmondo, Oyuncak Müzesi, Aqua Florya, İstanbul Akvaryum, Miniatürk, Koç Müzesi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya ile Hidiv Kasn'nı gezip, boğaz turuna katılacak.

Somalı çocuklara büyük sürpriz “Millet Gazetesi”
 "Soma'nın Hayalleri Var" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul'a gelen Somali maden şehitlerinin çocukları, Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu Şevket Çoruh'un sürpriziyle büyük mutluluk yaşadılar.
Akşam yemeğine katılan ünlü oyuncu, çocuklara hediye dağıtıp, bol bol fotoğraf çektirdi.