Şarkılarını Down Kafe için söyledi- Ulusal Basın

Down Kafe için söyledi "Milliyet Cadde"

Haluk Levent, Maltepe'de açılacak olan 'Dovvn Kafe' projesi için Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne aldı. "Sadece farklıyız, biz de varız" sloganıyla düzenlenen konser öncesinde, Dovvn sendromlulardan oluşan "Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu" performanslarıyla, unutulmaz dakikalar yaşattılar. 'Yollarda Bulurum Seni" adlı şarkısıyla sahneye çıkan Haluk Levent'in parçalarına, alanı dolduran Maltepeliler de eşlik etti. Levent, böylesine anlamlı bir projeye destek vermekten mutlu olduğunu söyledi.

Şarkılarını Down Kafe için söyledi "Habertürk Gazetesi"

Şarkılarını Down Kafe için söyledi ÜNLÜ sanatçı Haluk Levent, Down sendromlu çocukların özgüvenlerini geliştirerek, toplumu bu konuda bilinçlendirmek amacıyla kurulan Alternatif Yaşamı Destekleme Derneği'nin, "Down Kafe" projesine destek vermek amacıyla Maltepe sahilinde bir konser verdi.

Maltepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen konser renkli görüntülere sahne oldu. "Sadece farklıyız, biz de varız" sloganıyla düzenlenen konserde ünlü sanatçı, projeye destek vermekten dolayı onur duyduğunu söyledi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise, "Arkadaşlarımızın açacağı kafeye, Maltepeliler olarak sahip çıkacağız" dedi.

Çocuklara konser "Posta Gazetesi"

Haluk Levent, İstanbul-Maltepe'de önceki akşam down sendromlu çocuklar için çalışmalar ' yapan Alternatif Yaşamı Destekleme Derneği için sahneye çıktı.

Maltepe Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı geceden elde edilen gelir 'Down Cafe' projesi için harcanacak.