MİLLİ GAZETE: MALTEPE'DE KACAK MASKE OPERASYONU

MALTEPE Belediyesi, Gülsuyu'nda kacak olarak üretilen 150 bin adet maskeye, polis ekipleri esliğinde düzenlenen bir operasyonla el koydu. Zabıta ekipleri tarafından kacak maske ürettikleri belirlenen işyeri mühürlendi. Koronavirüs nedeniyle maske ihtiyacının yoğunlaştığı dönemlerde Maltepe Belediyesi, ilçede üretim izni almadan kacak maske üreten bir isletmeye baskın düzenledi. Maltepe Emniyet Müdürlüğü Asayis Büro Amirliğine ve İlce Sağlık
Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile müşterek düzenlenen operasyonda Gülsuyu Mahallesi'nde bulunan bir işyerinde 150 bin adet kacak maske ele geçirildi. İl Sağlık Müdürlüğümden yasal üretim belgesi olmadan üretilen 50 bin adet dikilmiş, 100 bin adet dikilmeye hazır maske ve 2 bin 400 adet de maske kutusuna Yediemin'e alınmak üzere el konuldu. Ayrıca yapılan denetimlerde ruhsatsız çalıştığı da belirlenen isletme zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.