Maltepe Belediyesinden atık toplayan okula bilgisayar "Evrensel Gazetesi"

Habertürk Gazetesi: Elektronik atık toplayan okula bilgisayar hediye

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, çevreyi korumak ve okullara destek olmak amacıyla, yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında iki ton elektrikli ya da elektronik atık toplayan okula, bilgisayar ve yazıcı hediye edilecek. "Elektronik atık çöp değildir" ve "Geleceğimizi geri kazanalım" sloganlarıyla başlatılan kampanya çerçevesinde, çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyon ve bilgisayar gibi büyük ebatlı elektronik atıklar adreslerden toplanacak ya da Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Geri Dönüşüm Merkezi'ne teslim edilebilecek. Kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek.