Kadına şiddet sahnede “Evrensel Gazetesi”

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde sahnelenen ve Maltepe Belediyesi personeli Engin Aktiş'in yazıp yönettiği, belediye çalışanlarının da rol aldığı oyunda, kadınların uğradığı fiziksel ve psikolojik şiddete, erkeklerin maruz kalması durumunda ne düşünürlerdi sorusuna yanıt arandı.

Kadına şiddete sahneden "dur" dediler “Akşam Gazetesi”

Maltepe Belediyesi çalışanlarının da aralarında bulunduğu "Tiyatro Eskici" grubu, kadına uygulanan şiddete ve aile içi şiddete, "Kadın Olmak" adlı tiyatro oyunuyla dikkat çektiler. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve Maltepe Belediyesi personeli Engin Aktiş'in yazıp yönettiği, belediye çalışanlarının da rol aldığı oyunda, kadınların uğradığı fiziksel ve psikolojik şiddet, tüm boyutlarıyla ele alındı.