Gözü kapalı oynadılar "Ulusal Basın"

Gözü kapalı oynadılar “Hürriyet Gazetesi”

Maltepe Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde özel bir maça ev sahipliği yaptı. Maçta görme engelli milli futbolcular ile oyuncu, şarkıcı ve gazetecilerden kurulu Art-İst takımı karşılaştı.
Hakan Meriçliler, İbrahim Kendirci, Zafer Peker, Özgür Özgülgün, Ersin Korkut, Deniz Cem, Anıl Üter ve ismail Küçükkaya'nın da yer aldığı ünlüler takımı, engellilerin yaşadığı sıkıntıları anlamak için gözlerine bant takarak sahaya çıktı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıçın da forma giydiği müsabakada engelliler takımı, ünlüler karmasını 4-3 mağlup etti.

Anlamak için gözlerini kapattılar “Vatan Gazetesi”

Engelliler Günü nedeniyle Görme Engelliler Milli Takımı ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’la ünlülerin oluşturduğu takım maç yaptı. Ünlüler engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için gözlerine bant takarak maç yaptı.

Engelleri sevgiyle aştılar “Cumhuriyet Gazetesi”

Bakırköy Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 'Engelleri Sevgiyle Aşacağız' ismiyle bir gösteri maçı düzenledi. Atatürk Yaşam Köyü'ndeki organizasyona CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim eski futbolcular Hasan Şaş, Oktay Derelioğlu ve İlker Yağcıoğlu'yla Ampute Ligi'nde mücadele eden İstanbul Özürlüler Kulübü oyuncuları katıldı. Şöhretler Karması'yla İstanbul Özürlüler Kulübü'nün yaptığı gösteri maçı 3-3 bitti. Ayrıca Maltepe Belediyesi de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Görme Engelliler Milli Takımı'yla sinema, tiyatro oyuncuları ve gazetecilerden oluşan futbol takımı maçta bir araya geldi.

Maltepe'de anlamlı maç “Türkiye Gazetesi”

Maltepe Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, anlamlı bir maça ev sahipliği yaptı. Görme Engelliler Milli Takımı ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve ünlü sanatçılardan oluşan kadro karşı karşıya geldi. Başkan Kılıç, "Burada engelli kardeşlerimizle bir araya gelerek bir farkındalık oluşturmak istedik" dedi. Karşılaşmayı 4-3 Görme Engelliler Milli Takımı kazandı.

Vatan Gazetesi Makaron Ek - Ünlüler engelliler için terledi

MALTEPE Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler günü’nde dev bir maça ev sahipliği yaptı. Görme engelli Milli futbolcular ve ünlü isimlerin karşı karşıya geldiği müsabakada, Ersin Korkut, Hakan Meriçliler, İbrahim Kendirci gibi isimler gözlerine taktıkları beyaz bantla engelli sporculara destek verdiler. Gerçekleşen müsabakada engelliler karması ünlüler karmasını 4-2 mağlup etti.