Fikret Otyam'la 'Doksan'a Bir Kala' "Ulusal Basın"

Evrensel Gazetesi - Fikret Otyam’a Doksan’a Bir Kala partisi

Fikret Otyam 89. yaşına "Doksan'a Bir Kala" partisiyle girecek. Maltepe Belediyesi, Ünlü Ressam Fikret Otyam'ın 89. yaş gününü bir etkinlikte kutlayacak. Etkinlikte, kendi adına Maltepe'de kurulacak vakfın ve müzenin "vakıf senedi" verilecek.

Maltepe Belediyesi, Ünlü Yazar ve Ressam Fikret Otyam'ın 89. doğum günü dolayısıyla 19 Aralık'ta, Cevahir İstanbul Asia Hotel'de bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlikte, Maltepe'de kurulacak olan Fikret Otyam Müzesi ve Fikret Otyam Vakfının projesi açıklanacak. Projeyle ilgili düzenlenmiş olan "Vakıf Senedi" de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından, Fikret Otyam'a takdim edilecek.

Etkinliğe, Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Övmen, Siyasetçi ve Gazeteci, Tarihçi İlber Ortaylı, Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü, Gazeteciler Şükrü Küçükşahin, Balçiçek İlter, Nebil Özgentürk ve Özgen Acar, Şair Ataol Behramoğlu, Ahmet Say, Sanatçı Zeynep Karababa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Eski Başkanı Ali Baransel, Ünlü Mimar ve Gazeteci Aydın Boysan, Kayseri Otyam Kültürevinden Nazım ve Faris Kılıç, Rıza Küçükoğlu, Maltepe'de kurulacak Fikret Otyam Müzesinin mimarlarından Prof. Dr. Cengiz Bektaş ve çok sayıda davetli katılacak.

Cumhuriyet Gazetesi - Fikret Otyam'la 'Doksan'a Bir Kala'

Maltepe Belediyesi, ünlü yazar ve ressam Fikret Otyam'ın 89. yaşını "Doksan'a Bir Kala" etkinliğiyle kutlayacak. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıçın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek doğum günü kutlamasına, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra ünlü tarihçi İlber Ortaylı, Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü'nün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katılacak. Etkinlikte, Maltepe'de kurulacak olan "Fikret Otyam Müzesi" ve "Fikret Otyam Vakfı projesi de açıklanacak.

Milliyet Gazetesi - Fikret Otyam'a 89. 'Doğum Günü'

Maltepe Belediyesi, ünlü ressam Fikret Otyam'm 89. yaş gününü bir etkinlikte kutlayacak. Etkinlikte Otyam'a sürpriz de yapılarak, kendi adına Maltepe'de kurulacak vakfın ve müzenin 'vakıf senedi' verilecek. Etkinlik Cevahir İstanbul Asia Hotel'de bugün düzenlenecek. Etkinlikte, Maltepe'de kurulacak olan Fikret Otyam Müzesi ve Fikret Otyam Vakfı'nın projesi açıklanacak. Projeyle ilgili düzenlenmiş olan "Vakıf Senedi" de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Otyam’a tarafından, Otyam'a takdim edilecek. Etkinliğe, Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra birçok siyasetçi, yazar, şair ve sanatçı da katılacak. Etkinlikte Nebil Özgentürk un Fikret Otyam için hazırladığı sekiz dakikalık belgeselin gösterimi yapılacak.