Baskette engel tanımadılar "Ulusal Basın"

Baskette engel tanımadılar “Cumhuriyet Gazetesi”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Yılda sadece 1 gün değil, her dakika engelli kardeşlerimizin toplumumuzun bir parçası olduğunu unutmadan onların önündeki engel duvarlarını yıkıyoruz" dedi.

Baskete engel tanımadılar “Dünya Gazetesi”

Maltepe Belediyesi. "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinliği kapsamında aralannda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da bulunduğu Ünlüler Karması, Tekerlekli Sandalye Milli Basketbol Takımı ile karşılaştı. Maç sonrası bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Yılda sadece 1 gün değil, her gün, her saat, her dakika engelli kardeşlerimizin toplumumuzun bir parçası olduğunu unutmadan onlann önündeki engel duvarlarını yıkıyoruz" dedi.Engellilerin sorunlarını anlamak ve onlarla dayanışma içerisinde bulunmak adına yapılan etkinlikte, Zeki Ada, Figen Eroğlu, Zeki Karateke, Murat Karateke ve Cemil Baban'dan oluşan Tekerlekli Sandalye Milli Basketbol Takımı ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, televizyoncu Murat Güloğlu ve "Engelsiz" programının yapımcısı Ayhan Aktaş'ın da aralarında bulunduğu Ünlüler Karması, üzerlerinde "Sevgi Her Engeli Aşar" yazılı formalarla. Maltepe Belediyesi Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi

Maltepe baskette engel tanımadı “Evrensel Gazetesi”

Maltepe Belediyesi, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinliği kapsamında aralarında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da bulunduğu ünlüler karması, Tekerlekli Sandalye Milli Basketbol Takımı ile karşılaştı. Maç sonrası bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Yılda sadece 1 gün değil, her gün, her saat, her dakika engelli kardeşlerimizin toplumumuzun bir parçası olduğunu unutmadan onların önündeki engel duvarlarını yıkıyoruz" dedi. Etkinlikte bütün katılımcılara, Maltepcli kadınlar tarafından hazırlanan vazo ve plaket takdim edildi. Görme engelli Selim ve Kerim Altınok kardeşler de müzik dinletisi sundu.

Maltepe'de engeller aşıldı “Milliyet Gazetesi”

Maltepe Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü unutmadı. Yapılan etkinlikte aralarında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da bulunduğu Ünlüler Karması, Tekerlekli Sandalye Milli Basketbol Takımı ile karşılaştı. Maç sonrası bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Yılda sadece 1 gün değil, her gün, her saat, her dakika engelli kardeşlerimizin toplumumuzun bir parçası olduğunu unutmadan onların önündeki engel duvarlarını yıkıyoruz” dedi.

Baskete engel tanımadılar “Vatan Gazetesi”

Maltepe Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği kapsamında aralarında belediye başkanı Ali Kılıç' ın da bulunduğu Ünlüler Karması, Tekerlekli Sandalye Milli Basketbol Takımı ile karşılaştı. Engellilere yönelik belediye hizmetlerinin anlatıldığı etkinlikte, 'Engelsiz Maltepe' filmi gösterildi ve 'Sevgi Her Engeli Aşar' konulu bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Engel duvarlarını yıkıyoruz" dedi.

Basketbolda engel tanımadılar “Zaman Gazetesi”

Maltepe Belediyesi, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da forma giydiği Ünlüler Karması, Tekerlekli Sandalye Millî Basketbol Takımı ile karşılaştı. Heyecanın yüksek olduğu organizasyon sonrası konuşan Ali Kılıç, "Yılda sadece 1 gün değil her gün engelli kardeşlerimizin toplumumuzun bir parçası olduğunu hatırlamalıyız. Onların önündeki engelleri yıkıyoruz." dedi.