Maltepe’deki fırsat çadırına büyük ilgi

Maltepe’deki Organik Halk Pazarı’nda kurulan ve pek çok ünlü markanın buluştuğu “Fırsat Çadırı”, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Çadırı ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Dünya çapındaki pek çok ünlü markayı, Maltepelilerin ayağına getirdik” dedi.

Maltepe’de yöresel lezzetlerin tanıtıldığı ve pek çok ünlü markanın vatandaşlarla buluştuğu Altayçeşme Mahallesi Organik Halk Pazarı’ndaki fırsat çadırı, büyük ilgi görüyor. 4 dönümlük alanda kurulan çadırda, dünyaca ünlü marka ürünler, vatandaşlara uygun fiyatlarda yüzde 70 indirimle satılıyor.

REFERANDUM ARİFESİNDE ALIŞVERİŞ KEYFİ

Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker ile birlikte fırsat çadırını ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Referandum arifesinde vatandaşlarımıza böyle bir imkan sunduğumuz için mutluyum. Bu fırsat çadırı sayesinde, dünya çapındaki pek çok ünlü markayı ceplerine uygun fiyatlarla Maltepelilerin ayağına getirdik” diye konuştu. Marka ürünleri uygun fiyata Maltepelilere sunmak istediklerini belirten Başkan Kılıç, “Amacımız burada insanların çok ulaşamadığı firmaları vatandaşlarımızın ayağına getirmekti. Anadolu’nun çeşitli kentlerinden yöresel tatlarımızı ve organik ürünlerimizi Maltepe’ye taşıdık. Burada 100’e yakın firma ürünlerini Maltepelilere sunuyor. Her bütçeye göre burada alışveriş yapmak mümkün” diye konuştu. Dileyen vatandaşlar Altayçeşme Mahallesi Organik Pazar Alanı'ndaki Fırsat Çadırı'nı 16 Mayıs 2017 tarihine kadar ziyaret edebilecek (15.04.2017)

Tarih: 15.04.2017

Haber Fotoğrafları