Belediyeden kadın çalışanlarına 8 Mart tatili

Maltepe Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlarına 1 gün izin ve 1 maaş ikramiye verecek.

Belediyenin kadın çalışanları, toplu iş sözleşmesi gereği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde izinli sayılacak. Bir maaş ikramiye de alacak olan kadınlar için belediye ayrıca muhteşem bir şölene hazırlanıyor. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ve belediyedeki kadın çalışanların katılacağı etkinlik, 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kadınların toplumda sıkışmışlığını konu alan “Uyanış” adlı tiyatro oyununun sahneleneceği gecede, müzik dinletisi de yapılacak. Tiyatro sonrası Safa Zakir, Arzu, Gülay ve Serkan Boran sahne alacak. (07.03.2017)

Tarih: 07.03.2017

Haber Fotoğrafları