Başkan Kılıç CHP İlçe Örgütü ile yeni yılı kutladı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Maltepe İlçe yönetimi ve partililerle, yeni yıla pasta keserek merhaba dedi. Kılıç, “2019 sosyal demokrasinin ve sosyal adaletin yılı, ikinci 5 yıllık büyük yürüyüşümüzün de görkemli başlangıcı olacak” dedi.

Cumhur İttifakı adayının açıklanması ile birlikte, Maltepe'de çalışmalarını ara vermeden sürdüren Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnaf ziyaretlerinin ardından, CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe yönetimi ve partililerle bir araya gelen Kılıç, burada bir konuşma yaptı. Partililerin yeni yılını kutlayan Başkan Kılıç, “Maltepe’de başardık, İstanbul’da da başaracağız. Sözümüz söz, en geniş halk ittifakını kurarak Maltepe’nin sosyal demokrasinin yıkılmaz kalesi olduğunu bir kez daha ispatlayacak, İstanbul için de en yüksek oyu Maltepe’den çıkaracağız.  2019 sosyal demokrasinin ve sosyal adaletin yılı, ikinci 5 yıllık büyük yürüyüşümüzün de görkemli başlangıcı olacak” dedi. Kılıç daha sonra partililerle birlikte, yeni yıl pastası kesti. (30.12.2018)

Tarih : 30.12.2018

Photos of news